3D projekcije u Vrnjačkom bioskopu

slika bioskop - 3d projekcije

Sutra (subota 24.avgust) Štrumpfovi 2 (3D) sinhronizovan u 17h i 19h i u nedelju 25. avgusta u 12h, 14h, 17h i 19h 3D projekcije.Cena karte je 250 din.Bioskop Kulturnog centra Vrnjačka Banja.
Glavne uloge u sinhronizaciji Dragan Vujić Vujke, Slobodan – Boda Ninković, Mina Lazarević, Svetlana – Seka Aleksić, Jadranka Bugarski.

Zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama. Međutim, kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Kvarniće u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka. Nema mesta koje Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumpfa, Trape i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže s ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Kvarnićima, ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za istinsko plavo?