U bioskopu 3D projekcije

slika bioskop

Danas I sutra u vrnjačkom bioskopu 3D projekcije. Na repertoaru su dva filma jedan za mališane I jedan za one malo starije. Deci su na raspolaganju dve projekcije u 16 I 18 sati I u prilici su da pogledaju animiranu komediju “Rio 2” 3D. Glasove su pozajmili Dragan Mićanović, Ana Sofrenović, Marko Živić, Srđan Timarov I drugi Plavko, Biserka i njihovo troje dece, nakon što se usude da napuste svoj magičan grad i zapute u divlju Amazoniju radi porodičnog okupljanja, shvataju da se nalaze u pravoj džungli. Plavko koji je potpuno van svog elementa i na zemlji koju ne poznaje, mora da se suoči sa svojim najstrašnijim protivnikom – očuhom, izbegavajući pritom Najdželov đavolski , osvetnički plan. Svi omiljeni junaci iz prvog dela filma RIO, ponovo se vraćaju!
Oni malo stariji su u prilici da danas I sutra od 20 sati uživaju u 3D projekciji akcione avanture “Kapetan Amerika zimski vojnik”.
Uloge tumače Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Robert Redford.
Posle kataklizmičkih događaja u Njujorku s Osvetnicima, Kapetan Amerika pokušava da se prilagodi modernom svetu. Ali kad njegove kolege iz ŠILD-a pretrpe napad, on će biti uvučen u mrežu intrige koja preti da ugrozi čitav svet. Udružen sa Crnom Udovicom, pokušaće da razotkrije zaveru dok se bori sa profesionalnim ubicama poslatim da ga zauvek ućutkaju. Potražiće pomoć novog saveznika Sokola, ali će se naći u borbi s neočekivanim neprijateljem — Vojnikom Zime.